Известие

Collapse
No announcement yet.

Кадамуро дизайн 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кадамуро дизайн 156

Нещо което отдавна исках да си монтирам на красавицата.Нещо от Япония ( дизайна )
    Attached Files
    CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
    Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Eкстра е станала! Колега кажи ми само от къде си взе тая декоративната мрежа тип пчелна пита и колко струва ?
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Браво!Колата и без това си е една от най-добрите 56-ци (често я мяркам на паркинга на The mall).Но с кадамуро-то е станало чудесно!Успех и занапред!
      На мен ми е интересно как е като качество на изработка?Предполагам си го поръчвал от чужбина...
      Mercedes ML 63 AMG 07'
      159 TI 2.4JTDm SW 09'
      156 2.0 20V Turbo
      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
        Браво!Колата и без това си е една от най-добрите 56-ци (често я мяркам на паркинга на The mall).Но с кадамуро-то е станало чудесно!Успех и занапред!
        На мен ми е интересно как е като качество на изработка?Предполагам си го поръчвал от чужбина...
        На мен ми иде малко прекалено!!!
        Но поздрави за ентусиазма.
        Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
        ех.. Малкото КуВе
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
          Точно на ръба е да е претрупана, което означава че на мен ми харесва
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Eкстра е станала! Колега кажи ми само от къде си взе тая декоративната мрежа тип пчелна пита и колко струва ?
            Мрежата е бях взел отдавна.Немога да се сетя да ли беше от Сливен или от Стара Загора по това време ми изпращаха и други неща и за това не съм сигурен от къде беше.Около 45-50 лв.
            CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
            Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Браво добре е станала и изглежда мн агресивна ,малко са колите на които се обръща такова внимание и грижи.
              159 1.9 jtd TI
              156 1.8 ts 99g ex

Comment

Страхотна БРАВО
                Избери Твоят ... SOUND
                https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Определено колата има "самурайски" вид А и като я видях на трак дея си е един от най-лачените екземпляри... Лично на мен тези "вежди" на фаровете малко ми "голфеят"... Те стоят добре на коли, на които фара свършва в една линия с ръба на предния капак, на тези дето фар и мигач са в едно и продължават в калника някакси стоят не на място. Лично мнение. Колата и с тях е супер

Comment

...
                    Last edited by pooh; d.m.y г., 11:50.

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                      Нещо което отдавна исках да си монтирам на красавицата.Нещо от Япония ( дизайна )
                      Перфектно се е получило!!! Браво
                      Само се пази от ТРАПОВЕТЕ в София
                      трол след трол след трол

Comment

браво колега много добре е станала ако и сложиш и едни прагове ще стане още по добре

хайде ще ги гледаме на италфеста
                        Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                        Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                          И на мен ми мяса на "препил самурай от Перник" но щом колегата го кефи, що пa да не го поздравим за усилията и положения труд

п.п. Цвета...КЪРТИ!!!
                          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Перфектна е! Браво колега веждите си пасват страшно добре

Comment

550 евро броня, кой знае колко доставка, поне 100лв боядисване, добре изглежда но аз бих вложил толкова пари в някоя друга част, която не могат да я счупят на паркинга на мола ...
                              ...

Comment

Working...
                              X