Нещо което отдавна исках да си монтирам на красавицата.Нещо от Япония ( дизайна )
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кадамуро дизайн 156
Collapse
X
-
Браво!Колата и без това си е една от най-добрите 56-ци (често я мяркам на паркинга на The mall).Но с кадамуро-то е станало чудесно!Успех и занапред!
На мен ми е интересно как е като качество на изработка?Предполагам си го поръчвал от чужбина...Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеБраво!Колата и без това си е една от най-добрите 56-ци (често я мяркам на паркинга на The mall).Но с кадамуро-то е станало чудесно!Успех и занапред!
На мен ми е интересно как е като качество на изработка?Предполагам си го поръчвал от чужбина...
Но поздрави за ентусиазма.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеНа мен ми иде малко прекалено!!!
Но поздрави за ентусиазма.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеEкстра е станала! Колега кажи ми само от къде си взе тая декоративната мрежа тип пчелна пита и колко струва ?CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
-
Определено колата има "самурайски" видА и като я видях на трак дея си е един от най-лачените екземпляри... Лично на мен тези "вежди" на фаровете малко ми "голфеят"... Те стоят добре на коли, на които фара свършва в една линия с ръба на предния капак, на тези дето фар и мигач са в едно и продължават в калника някакси стоят не на място. Лично мнение. Колата и с тях е супер
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеНещо което отдавна исках да си монтирам на красавицата.Нещо от Япония ( дизайна )
Само се пази от ТРАПОВЕТЕ в Софиятрол след трол след трол
Comment
-
браво колега много добре е станала ако и сложиш и едни прагове ще стане още по добре
хайде ще ги гледаме на италфестаAlfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеНа мен ми иде малко прекалено!!!
Но поздрави за ентусиазма.
п.п. Цвета...КЪРТИ!!!
Comment
Comment